Daikin Altherma 3 H HT
Daikin Altherma 3 H HTDaikin Altherma 3 H HTDaikin Altherma 3 H HTDaikin Altherma 3 H HTDaikin Altherma 3 H HTDaikin Altherma 3 H HTDaikin Altherma 3 H HTLydeffektDaikin Altherma 3 H HTHitapumpur.fo - 5 ára garanti

Daikin Altherma 3 H HT

Overlegen varmepumpe

Daikin Altherma 3 H HT er en investering i velvære og energibesparelser. Denne højtemperatur luft-til-vand varmepumpe leverer opvarmning, køling og varmt brugsvand ved behov – og bruger mindre energi til at producere det hele. Dette system er ideelt til boligejere, som ønsker at udskifte deres kedel eller traditionelle varmesystem til en mere grøn og omkostningsbesparende løsning.

Download katalog…

Nr.: dai-lufttilvatn_12. Bólkur: .

Product Description

Designvinder

Daikin ved, hvad boligejere ønsker. Et varmesystem, der ikke kun har den perfekte ydelse, men også ser godt ud, hvilke omgivelser det skal placeres i. Derfor har Daikin bestræbt sig på at skabe et system med de allerbedste tekniske egenskaber og et smukt design, der passer ind overalt. Disse bestræbelser har medført, at Daikin Altherma3H HT har vundet ikke blot én, men hele to prestigefyldte designpriser.

Stilhed er komfort og velvære

Daikin Altherma 3H HT udedelen har et lydtryksniveau på 38 dBA (i 3 meters afstand) i standard driftstilstand — det svarer til et lydniveau, der ligger et sted mellem fuglekvidren og bibliotekstøj. I lydsvag driftstilstand er lydtryksniveauet reduceret til det halve (35 dBA i 3 meters afstand).

 

Energimerkið A+++

Drives af vedvarende energi

Ved at udvinde vedvarende energi fra luften varmer vores Daikin Altherma højtemperatur din bolig op og forsyner den med varmt brugsvand på en bæredygtig måde.

  • Drives af 65 % vedvarende energi udvundet af luften og 35 % strøm
  • Energimærke A+++
  • Hvis du kombinerer din varmepumpe med støtte fra solenergi, øger du energibesparelserne på dit varme brugsvand

 

Vørukurv

Áhugaverdar heimasíður ..