Daikin Altherma HPC hitapumpukonvertari
Daikin Altherma HPC hitapumpukonvertariDaikin Altherma HPC hitapumpukonvertariDaikin Altherma HPC hitapumpukonvertariDaikin Altherma HPC hitapumpukonvertariDaikin Altherma HPC hitapumpukonvertariDaikin Altherma HPC hitapumpukonvertariDaikin Altherma HPC hitapumpukonvertariHitapumpur.fo - 5 ára garanti

Daikin Altherma HPC hitapumpukonvertari

Et frisk element til komfort i boligen

Daikin Altherma HPC er en varmepumpekonvektor, der kombinerer varme og køling i ét produkt.

Daikin Altherma HPC kan kombineres med gulvvarmerør, og den kan erstatte forældede radiatorer. Du kan slutte den til lavtemperatur varmepumper for at opnå større kapaciteter.

Download katalog…

Nr.: Daikin Altherma HPC hitapumpukonvertari. Bólkur: .

Product Description

NYT! Valgfri kontrol af indendørs luftkvalitet til den gulvstående model

Indendørs luftkvalitet (IAQ) henviser til luftkvaliteten i en bygning eller struktur, som bygningens brugere indånder hver dag.

Ved planlægning af nye beboelsesbygninger, skoler, kontorer eller mindre erhvervsbygninger skal der tages højde for mange ting. Ud over strukturelle faktorer er der også elementer som opvarmning, køling og noget, der ofte forsømmes: Den indendørs luftkvalitet.

Vidste du, at den indendørs luft, vi indånder, hvad enten det er hjemme, på kontoret eller på et hotelværelse, faktisk kan være meget mere forurenet end luften udenfor?

  • 90 % af vores liv leves indendørs
  • Den indendørs luftkvalitet kan være 2 til 5 gange dårligere end den udendørs luftkvalitet på grund af forurenende stoffer som fx pollen, bakterier osv.

 

 

Hvad er en varmepumpekonvektor

En varmepumpekonvektor fungerer på næsten samme måde som en radiator, da de begge bruger konvektion til at opvarme et rum. En radiator skaber konvektion ved at sende vand gennem sine rør. I en varmepumpe bliver radiatorens konvektionsproces hurtigere, da der er en lille blæser bag ved den, der gør varmecyklussen hurtigere.

En varmepumpekonvektor skaber den samme rumtemperatur som en traditionel radiator, men med lavere vandtemperaturer, og bidrager i det lange løb til direkte energibesparelser for brugerne.

 

Vørukurv

Áhugaverdar heimasíður ..